Climate Service Rosmalen

Climate Service airco Rosmalen Den Bosch

Airco Reinigen

Waarom is het belangrijk om een airco regelmatig te reinigen?

Een regelmatige reiniging van je airco is erg belangrijk. Het zorgt voor een betere luchtkwaliteit, vermindert de kans op storingen en verlengt de levensduur van het systeem.

Bovendien kan een goed onderhouden airconditioner je flink wat energie besparen, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn. 

Meestgestelde vragen over airco's

Tijdens een airco reinigingsbeurt wordt de airco grondig gereinigd van de binnen- en buitenkant van de unit. Bovendien verwijderen we het vuil, testen we de efficiëntie van de koeling en vullen we wanneer nodig het koelvloeistof bij. Het regelmatig laten reinigen van de airco zorgt voor een betere luchtkwaliteit en minder kans op storingen.

Om de beste prestaties en luchtkwaliteit van jouw airco te behouden, raden wij aan om het ten minste één keer per jaar te laten reinigen.

Als je jouw airco echter intensiever gebruikt of in een stoffige omgeving woont, is het beter om vaker te laten reinigen. Symptomen zoals een verminderde koelcapaciteit, een onaangename geur of een vermindering van luchtstroom kunnen wijzen dat het tijd is voor een reinigingsbeurt. Regelmatige reiniging kan helpen bij het voorkomen van gezondheidsproblemen, kostenbesparingen op energieverbruik op de lange termijn en de levensduur van je airco.

Bij ons betaal je een vaste prijs van €200 inclusief btw voor een professionele reinigingsbeurt van je airco. Als bijvulling van de airco nodig is, wordt er een meerprijs in rekening gebracht op basis van de hoeveelheid gas die moet worden bijgevuld.

Lees wat klanten van ons vinden

Laat je airco weer fris en schoon blazen

Laat jouw airco regelmatig reinigen voor de beste luchtkwaliteit, energiebesparing en een langere levensduur. Onze airco reinigingsservice zorgt voor een grondige reiniging en inspectie van de belangrijkste onderdelen. Bespaar geld op jouw energierekening en adem weer schone lucht in jouw huis.

Houd je airco in topconditie: vraag nu een offerte aan!

Optioneel