Climate Service Rosmalen

Climate Service airco Rosmalen Den Bosch

Airco kopen voor Zakelijk gebruik

Waarom een airco kopen voor je bedrijf?

Een goede luchtkwaliteit is van belang voor een gezonde en fijne werkomgeving. Het gebruik van airconditioning kan hierbij een belangrijke rol spelen. Niet alleen zorgt het voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, het kan ook de luchtvochtigheid reguleren en de luchtkwaliteit verbeteren.

Een airco kan daarnaast ook bijdragen aan de productiviteit van je werknemers. Wanneer de temperatuur te hoog is, kan dit leiden tot vermoeidheid en verminderde concentratie. Een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit kunnen dus bijdragen aan het welzijn van je werknemers en de efficiëntie van jouw bedrijf.

Alle voordelen van een airco

Airconditioning zorgt voor een comfortabele werkomgeving. Dit kan de werktevredenheid van je werknemers vergroten en ze helpen zich beter te concentreren op hun werk.

Een goede luchtkwaliteit kan bijdragen aan een betere gezondheid van werknemers, waardoor het ziekteverzuim kan worden verminderd. Airconditioning kan ook helpen bij het reguleren van de luchtvochtigheid, wat kan helpen bij het voorkomen van ademhalingsproblemen.

Een fijne binnentemperatuur zorgt voor een betere productiviteit, omdat het je werkomgeving verbetert en je beter kunt concentreren.

Sommige apparatuur kan beschadigd raken als de binnentemperatuur te hoog wordt. Een airco kan helpen bij het reguleren van de temperatuur en de luchtvochtigheid, wat helpt als bescherming van gevoelige apparatuur.

airco zakelijk

Meestgestelde vragen over airco's voor zakelijk gebruik

Er zijn verschillende soorten airconditioningssystemen beschikbaar, zoals wandmodellen, plafondmodellen, mobiele airco’s en centrale airconditioning. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf en de indeling van de ruimte. 

Bij de keuze van een airco is het ook belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik. Kies voor een systeem met een hoog energie-efficiëntieniveau om energiekosten te besparen en bij te dragen aan een duurzame bedrijfsvoering. Natuurlijk helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze.

De kosten van een airco systeem voor je bedrijf zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en het type airco dat je kiest. Installatie- en onderhoudskosten zijn ook belangrijke factoren. Een betrouwbare installateur kan je helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren over onderhoudspraktijken om de kosten op de lange termijn te verlagen.

Overweeg je om een airco te kopen? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Een single-split airconditioner is ideaal voor het koelen of verwarmen van één ruimte. Dit type airconditioner bestaat uit één binnenunit en één buitenunit. 

Voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes met één buitenunit en meerdere binnenunits, kun je kiezen voor een multi-split airconditioner. Elke binnenunit kan individueel worden geregeld, wat betekent dat je de temperatuur in iedere ruimte afzonderlijk kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. 

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de ruimte die je wilt koelen. Dit bepaalt namelijk de grootte en het vermogen van de airconditioner die je nodig hebt. Daarnaast is het goed om na te denken over de functies die je nodig hebt, zoals een ingebouwde verwarming, een stille werking of energiezuinige opties.

Ook het type airco speelt een rol. Zo is een single-split unit geschikt voor het koelen en verwarmen van één ruimte, terwijl een multi-split systeem meerdere ruimtes kan koelen en verwarmen. Voor grote gebouwen en kantoren is er ook het VRF/VRV-systeem dat één buitenunit kan aansluiten op meerdere binnenunits.

Over het algemeen geldt dat airco’s met een hoger vermogen meer energie verbruiken dan airco’s met een lager vermogen. Ook het gebruik van de airco heeft invloed op het energieverbruik.

Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf van een airconditioner te letten op het energielabel. Airco’s met een hoger energielabel zijn energiezuiniger en verbruiken dus minder energie. Dit kan op de lange termijn flink besparen op de energiekosten.

Het geluidsniveau van een airco wordt uitgedrukt in decibels (dB). Over het algemeen hebben de meeste airco’s een geluidsniveau van tussen de 20 en 60 dB, waarbij 20 dB fluisterstil is en 60 dB ongeveer overeenkomt met een normaal gesprek.

Lees wat klanten van ons vinden

 

Ontvang een advies op maat

Wij bieden een breed assortiment airco’s van Daikin en Haier aan. Onze airco monteur helpt je graag bij het kiezen van de juiste airco die past bij jouw wensen en budget. Van split-units tot multi-splits met extra opties zoals bluetooth, wij hebben het allemaal en zorgen voor een naadloze installatie.

Overweeg je om een airco te kopen voor jouw bedrijf? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Optioneel